Uitnodiging 18 februari

Op 18 februari is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Gerrit van Ark – Drukkerij G. van Ark –  en heeft als titel: “Printen met variabele data.”

Gerrit: “Er is in de markt een verschuiving gaande van het willekeurig versturen van grote hoeveelheden reclamemateriaal naar het versturen van steeds gerichtere mailingen naar kleinere groepen prospects.We zijn tegenwoordig in staat om steeds meer te weten van onze prospects en dit ook te verwerken in persoonsgerichte mailingen. Op dit moment is dit veelal weggelegd voor grotere organisaties, maar je kunt er in het klein nu al mee beginnen. Alles draait om het vestigen van de aandacht van je prospect voor jouw boodschap.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 18 februari

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Janita Baron
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

 

Comments are closed.