Uitnodiging 19 mei netwerkbijeenkomst

Op 19 mei is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Douwe Wiersma (voorzitter Stichting Behoud Groene Hortus) en Rick Mensink (Hoofd Tuinen) van de Hortus Botanicus Haren en heeft als titel: “Hortus Haren Hervonden”.

Douwe en Rick: “Tijdens de presentatie nemen we u mee in een stukje geschiedenis van de Hortus en de huidige visie op de toekomst. We introduceren onze nieuwste plannen met betrekking tot de aanleg van de Hondsrugtuin, een ode aan het landschap van het Unesco-Geopark De Hondsrug.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 19 mei.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.