Uitnodiging 19 november

Op 19 november is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Steffie Herbrink van Coach4care en heeft als titel: “Als spanning niet meer gezond is…”.

Steffie: “Iedereen ervaart dingen in zijn leven die spanning veroorzaken. Dat is normaal en hoort erbij. Veel zelfstandig ondernemers zijn bekend met het fenomeen ‘gezonde spanning’. Het alom geprezen ‘uit je comfort-zone stappen’. Maar wat als je merkt dat je bepaalde taken of personen uit de weg gaat omdat het stress bij je oproept? Wat als je die inmiddels niet meer zo gezonde spanning je belemmert om je werk goed te doen? Aan de hand van enkele voorbeelden leg ik uit hoe het brein reageert op stress en hoe je deze stress aan kunt pakken. “

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s voorgaande Open Coffee’s
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 19 november 2015.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

 

Comments are closed.