Uitnodiging 20 oktober Arbeidsongeschiktheid, wat je als ondernemer echt moet weten!

Op 20 oktober is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.


open-coffee-haren-ronald-breebaartOpen Coffee Haren presenteert

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Ronald Breebaart, van Breebaart Financiële Dienstverlening en heeft als titel: “Arbeidsongeschiktheid, wat je als ondernemer echt moet weten!”.

Ronald: “Arbeidsongeschiktheid en ondernemers. Een reëel risico. Vele wegen leiden naar Rome en ook naar een voor jou passende en betaalbare arbeidsongeschiktheid oplossing. Tijdens deze presentatie vertel ik jou wat jouw risico’s en kansen zijn zodat je beter weet wat nou echt de mogelijkheden zijn voor jou.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter.

Tot 20 oktober.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.