Uitnodiging 21 april netwerkijbeenkomst

Op 21 april is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Tonie van der Walle van Diëtistenpraktijk Praktijk Beter (W)eten en heeft als titel: “Zo word je emotie-eten de baas”.

Tonie: “We kennen allemaal wel de situaties waarin we te veel eten. Omdat we wat te vieren hebben, blij zijn of verdrietig voelen. Hoe kan je dit nu aanpakken als je dit vervelend vindt? Tijdens de presentatie worden drie stappen behandelt welke je op weg helpen om je eetgedrag aan te pakken. Het mooie hiervan is dat je deze drie stappen nog in veel meer situaties kan toepassen. In je privé leven maar ook in werksituaties en in de communicatie met je klanten!”

Douwe Egberts Promesso proeven
Deze editie hebben we Martijn Hendriks, van Douwe Egberts te gast. We krijgen de gelegenheid om de nieuwe koffielijn te proeven genaamd “Promesso”. Martijn: “Promesso is alles behalve standaard koffie. Promesso biedt een unieke koffie-ervaring die even stijlvol als maakvol is. Je serveert met het grootste gemak een brede selectie smaakvolle koffievariaties. Bovendien kun je met het unieke Promesso touchscreen in een handomdraai zelf je persoonlijke koffiecreatie maken. Met Promesso krijg je de kwaliteit die je wilt en de betrouwbaarheid die je nodig hebt.”


LinkedIn-groep Open Coffee Haren

Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 21 april 2016.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Janita Baron
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.