Uitnodiging 21 januari

Op 21 januari is de eerste Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Frits de Jong van Fit20 en heeft als titel: “Fit worden en blijven met 20 minuten training per week.”

Frits: “Weinig tijd voor sporten? Of naast je drukke leven niet altijd energie om te sporten? Met slechts één intensieve training per week kun je al voldoende resultaat boeken. En dat in minder dan een half uur! Tijdens de Open Coffee in januari zal ik uitleggen hoe dit werkt en waarom vrijwel iedereen onmiddellijk verbetering in kracht en energie merkt.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s voorgaande Open Coffee’s
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 21 januari 2016.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Janita Baron
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

 

Comments are closed.