Uitnodiging 21 juli Visual storytelling

Op 21 juli is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Aletta Armee, van Armeedesign, en heeft als titel: “Visual storytelling: De kracht van beeld.”

Aletta Armee Armeedesign Open Coffee Haren 2016Aletta: “Visual storytelling is een combinatie van tekst en beeld waarmee je jouw verhaal op authentieke wijze vertelt. Ondernemers die gebruikmaken van visual storytelling onderscheiden zich van anderen. Tijdens de presentatie ga ik in op het effect dat beeld kan hebben en of dat past bij de boodschap die je als ondernemer wilt overbrengen. Wil jij meer online zichtbaarheid en de juiste boodschap uitdragen? Kom dan 21 juli naar Open Coffee Haren.”

 

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 21 juli.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.