Uitnodiging Open Coffee Haren 15 mei

Op 15 mei 2014 is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren Presenteert
Vanaf nu wordt er elke Open Coffee van 10.00 tot 10.10 uur een presentatie gegeven door één van de leden. In mei is het de beurt aan Ramy de Leeuw van Kas Coaching. Vanuit zijn rol als coach helpt hij mensen anders te laten denken, door zintuigen te prikkelen met behulp van dans. Hij gaat ons vertellen waarom juist de combinatie van coaching met dans heel effectief is en heeft als doel om ons allemaal met een big smile te zien stralen na afloop van zijn presentatie.

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren april
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 15 mei.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

De Mellenshorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

Comments are closed.