Uitnodiging Open Coffee Haren 15 oktober

Op 15 oktober is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Sjoerd de Vries van Sjoerd de Vries Org en heeft als titel: “Systemisch werken, over dingen die u allang wist maar nog geen woorden voor had.”

Sjoerd: “Organisaties hebben een boven- en onderstroom. Organisatieproblemen kunnen op een analytische en systemische wijze onderzocht worden. In de eerste zijn we allemaal geschoold en het tweede lijkt voor veel mensen nieuw.. De analytische wijze zoomt in en kijkt hoe het organisatieprobleem eruit ziet en de systemisch wijze zoomt uit en kijkt wat het probleem doet op het grotere geheel, bij die het treffen; hun afdeling, de organisatie, het bestuur, de eigenaar en op de omgeving van de organisatie. Immers alles is met elkaar verbonden hebben velen voor ons al geconstateerd.”

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s voorgaande Open Coffee’s
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 15 oktober.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

 

Comments are closed.