Uitnodiging Open Coffee Haren 16 oktober

Op 16 oktober is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie (LET OP: nieuwe locatie is Zorgboerderij De Mikkelhorst) en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Jacques van Eijden, van Praktijk voor Somatisch Bewegen. Hij gaat in op het belang van een ontspannen werkhouding, zowel fysiek als mentaal, letterlijk als figuurlijk.

Antwoorden op vragen over gezondheid en welbevinden liggen vaak in het lichaam zelf besloten. Het leren luisteren naar de signalen van je lichaam en daar een goed antwoord op geven staat centraal in de presentatie. Jacques: “Een ontspannen houding is essentieel voor een ondernemer. Niet alleen de uitstraling die het heeft naar de klanten toe maar zeker ook de manier om van het werk te kunnen genieten en vol te houden.”

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren september
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 16 oktober.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

Comments are closed.