Uitnodiging Open Coffee Haren 17 april

Op 17 april 2014 is de derde Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Nieuw! Open Coffee Haren Presenteert
Vanaf april zal er elke Open Coffee van 10.00 tot 10.10 uur een presentatie zijn door één van de leden. Peter Stollenwerk bijt de spits af. Vanuit zijn bedrijf Stollenwerk Consultancy, ondersteunt hij bedrijven door het uitvoeren van ICT beheer, het geven van advies en het leiden van projecten.  Voor steeds meer producten is het mogelijk om in een cloud (online) bestanden te beheren. Maar wat zijn nu de mogelijkheden, de voor- en de nadelen van het werken in de cloud?  Kort gezegd: “De cloud, what’s in it for me?”.

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren maart
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

 

Tot 17 april.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

De Mellenshorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

Comments are closed.