Uitnodiging Open Coffee Haren 18 september

Op 18 september is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie (LET OP: nieuwe locatie is Zorgboerderij De Mikkelhorst) en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door vormgever Paul de Vreede (www.pauldevreede.nl). Hij gaat het met ons hebben over het belang van goede branding, met de focus op logo’s en huisstijlen.

Tijdens de presentatie geeft hij voorbeelden van hoe het niet moet en hoe het wel moet. Paul: “De uitstraling is van groot zakelijk belang. Als je een klant ontmoet, denk je aan hoe je je kleedt en hoe je overkomt. Maar in de meeste gevallen zien klanten niet jou, maar je logo en huisstijl als eerste. Het is in die zin je sterkste vertegenwoordiger. En omdat je geen tweede kans hebt op een eerste indruk, is het van groot belang dat je daarmee goed voor de dag komt.”

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren juni
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 18 september

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

Comments are closed.