Uitnodiging Open Coffee Haren 19 juni

Op 19 juni 2014 is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren Presenteert
Vanaf april wordt er elke Open Coffee van 10.00 tot 10.10 uur een presentatie gegeven door één van de leden. In juni is het de beurt aan Koen Konings van ZENN advocatuur 3.0. Hij gaat ons een korte lezing geven over: “Controle over privacy is een keuze”.

De presentatie zal een eye-opener zijn over hoeveel de privacy wordt aangetast, zonder de toeschouwers te veel te vermoeien met juristerij. Er worden vooral praktische tips gegeven die in het dagelijks (zakelijke) leven toepasbaar zijn. De vragen die centraal staan zijn: Wat is privacy? Waarom is dit belangrijk? Waar zijn uw persoonsgegevens in de praktijk? Hoe beschermt u uw belangen?

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren mei
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 19 juni

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

De Mellenshorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

Comments are closed.