Uitnodiging Open Coffee Haren 20 november

Op 20 november is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie (LET OP: nieuwe locatie is Zorgboerderij De Mikkelhorst) en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Tatjana Schut, logopediste/stemdocente bij Vocalis en heeft als onderwerp: “Goed gestemd jezelf verkopen”. Ze gaat ons o.a. vertellen over het stemgebruik tijdens het presenteren; wat gaat er goed en wat kan er beter.

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s OCHaren september
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 20 november.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online

 

Comments are closed.