Uitnodiging Open Coffee Haren 21 mei

Op 21 mei is de volgende Open Coffee Haren. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Freka Vink van het Interessante Vragenspel en heeft als titel: ‘Succesvol Ondernemen”.

Freka: “Bezig zijn met een spel en tegelijkertijd leren, reflecteren, brainstormen en inspiratie opdoen? Dat kan met het ondernemerschapsspel ‘Ondernemen als Spel’. Word je bewust van de manier waarop je onderneemt en vergelijk je werkwijze met die van anderen. Al spelend word je uitgedaagd om na te denken over je acties en strategie. Dit leidt tot nieuwe inzichten, inspiratie en ideeën. Bij dit ludieke en luchtige spel komt een grote dosis enthousiasme en inspiratie vrij.”

Meer informatie en aanmelden om zelf te presenteren.

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Verslag en foto’s voorgaande Open Coffee’s
Van elke Open Coffee Haren wordt een verslag geschreven en worden foto’s gemaakt. Ga naar de agenda en bekijk de verslagen/ foto’s van voorgaande bijeenkomsten.

Tot 21 mei.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Zorgboerderij De Mikkelhorst
De Nieuwsgierige Fietser
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
iDees online
DaaromM!

 

 

Comments are closed.