Vier je ondernemerssuccessen

Het is het einde van het jaar en dan is het altijd fijn om eens terug te kijken naar wat je allemaal gedaan hebt. Welke plannen had je begin dit jaar en wat is er van terecht gekomen? Acties en activiteiten die je niet gepland had maar wel op je pad zijn gekomen. Hoe is alles verlopen? Werd je blij van datgene wat je gedaan hebt?

Want als je er blij van wordt, dan heb je een succes en successen mogen gevierd worden. Dat vergeten wij nog weleens. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je succes geweest is, alle successen mogen gevierd worden

De deelnemers moesten voor zichzelf 1 ding bedenken van afgelopen jaar waar ze blij van zijn geworden. Vervolgens waarom ze er blij van zijn geworden en of ze er iets mee hebben gedaan of gaan doen in 2019.

Successen

Zowel plenair als tijdens het netwerken zijn er meerdere successen genoemd zoals het opzetten van een eigen netwerkbijeenkomst, de stap gezet om zelf ondernemer te worden en visitekaartjes laten maken.

Waarom

Op de vraag waarom, waren er uiteraard verschillende argumenten maar een algemene deler was toch wel dat veel successen voortkomen uit een lang proces van twijfelen en dan toch eindelijk de stap te zetten. En dat is ondernemen! Soms risico durven te nemen en het is kicken als het lukt!

Plannen 2019

Na de diverse verhalen, successen en ideeën gehoord te hebben, zijn wij heel benieuwd naar een ieders plannen en wensen jullie heel veel succes voor 2019!

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen

Foto’s door Elise Pragt

Comments are closed.