Visual Storytelling, vertel je verhaal met tekst en beeld

Ook in de vakantieperiode blijkt er volop interesse te zijn voor de Open Coffee Haren bijeenkomsten. Op donderdag 21 juli was er een goede opkomst bij de presentatie “Visual Storytelling” van Aletta Armee van ArmeeDesign

De kern van visual storytelling is dat hoe visueler jij je boodschap weergeeft, hoe groter de kans is dat je publiek je begrijpt en onthoudt. Aletta gaf hierbij 4 goede tips:

  1. goede fotografie: uniek, intrigerend of persoonlijk;
  2. herkenbaar en relevant;
  3. wees niet bang om persoonlijk te zijn;
  4. vertel het verhaal om verwachtingen te managen.

Aan de hand van visualisaties liet ze zien hoe iedereen zijn eigen referentiekader heeft en bepaalde beelden interpreteert. Dit leverde leuke en interessante interacties op.

Aletta Armee: “Na afloop van de presentatie kreeg ik leuke reacties en feedback over de presentatie. Dat vind ik het leuke van de Open Coffee van Haren. Daar komen mensen die open staan voor input van anderen en ook bereid zijn om feedback te geven. Ik had een voldaan gevoel na afloop. Mijn presentatie gemist? Ik heb een verslag online gezet: ‘Visual Storytelling: De kracht van beeld‘.”

De volgende bijeenkomst is op donderdag 18 augustus 2016, deze bijeenkomst is gaat over ‘De kracht van audio’ en wordt gepresenteerd door Rianne de Wolff van RTV Noord.

Open Coffee Haren online

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het Voorstelrondje en bekijk wie van plan is om te komen.
     Volg de LinkedIn-pagina en ontvang de nieuwsberichten en reminders op uw startpagina.

Foto’s van de netwerkbijenkomst, gemaakt door huisfotograaf ArmeeDesign.

 

1netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus netwerken haren open coffee hortus

Comments are closed.