Waar besteed jij je tijd aan?

Tijdens de netwerkbijeenkomst van donderdag 20 juni liet Jildau Sybesma van JJ’S Support deelnemers nadenken over Waar sta jij met je bedrijf? Doe jij wat je wilt doen of heb je het (te) druk met randzaken?

JJ’S Support Partner Open Coffee Haren.

Sinds mei van dit jaar ondersteunt Jildau als partner Open Coffee Haren op het gebied van Social media. In die hoedanigheid nam zij de presentatie deze maand waar en vertelde deelnemers wie ze is en wat ze doet.

Virtual Professional

Jildau is Virtual Professional, dat wil zeggen ze ondersteunt ondernemers bij hun bedrijf, zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun core-business. Een Virtual Professional biedt ondersteuning op afstand (virtual).
Jildau ondersteunt ondernemers voornamelijk op het gebied van dagelijkse zaken en communicatie. Hierbij kun je denk aan zaken zoals: beheer van de agenda en mailbox, het plaatsen van berichten op Social media, en ook kijken hoe er tijdswinst behaald kan worden door processen aan te passen of te automatiseren. De ondernemer kan zich dan focussen op zaken die belangrijker zijn, zoals het werven van klanten of het werken aan de toekomst.
Bij Open Coffee Haren is dat dus Social media en uiteraard meedenken, alles op de rit houden zodat de maandelijkse bijeenkomsten zo gesmeerd mogelijk blijven lopen.

Tijdens de presentie liet Jildau de deelnemers nadenken over een aantal vragen:

  1. Wat was jouw doel toen je met je bedrijf begon, wat wilde je bereiken?
  2. Doe je dat nu ook?
  3. Wat zou je doen als je een miljoen euro wint? (Doe je dan nog hetzelfde of richt je je op andere dingen of ga je lekker rentenieren of??)

Deze vragen (met name de laatste) zette de deelnemers aan het denken. Tot slot had Jildau een checklist ‘Waar sta ik met mijn bedrijf’.
Download de checklist hier: Waar sta ik met mijn bedrijf?

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister de diverse verhalen.

Foto’s door Jurgen Moorlach Absolutfotografie

Comments are closed.