Wandelen en netwerken

Op donderdag 19 augustus hebben we een doe netwerkbijeenkomst. Anneke Zuidberg van Krachtpraktijk De Levensboom neemt ons mee op een coachwandeling door de mooie omgeving van De Blankehoeve (het Noordlaarderbos).

Hieronder vertelt Anneke over de wandeling het idee erachter en wat handig is:

“Aan de universiteit van Essex is onderzocht waarom de natuur zo herstellend werkt, onder de noemer “Green mind Theory”. Er wordt een verbinding gelegd tussen ons brein, ons lichaam en de omgeving, en de werking van (buiten)activiteiten met volle aandacht en flow. 
Tijdens een wandeling van 90 minuten gaan we in tweetallen onderzoeken in hoe groen jouw mind nu is, en voor welke activiteiten je (meer) ruimte wilt maken in je leven. Ik begeleid de wandeling en de oefeningen die je in tweetallen doet. De wandeling is niet bedoelt om zoveel mogelijk kilometers te maken. Maar om juist in beweging te zijn tijdens het gesprek. Om op die manier meer inzicht te krijgen in waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je leert elkaar ook op een andere manier kennen dan tijdens de “standaard” netwerkgesprekken. 

NB : De wandeling gaat alleen niet door als het niet veilig is buiten door onweer of storm. Goede schoenen zijn op het zandpad handig om aan te hebben, en indien nodig regenkleding of een pet/bril tegen de zon. Een flesje water/drinken is prettig om mee te nemen als we 90 minuten wandelen en praten.” 

We verzamelen om 13.30 uur om vervolgens de netwerkwandeling te maken. Na afloop van de wandeling kun je napraten onder het genot van een kopje koffie/ thee bij De Blankehoeve. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

P.S. Wil je een goede start dan kunnen wij een lunch voorafgaand bij de Blankehoeve aanbevelen (lunchkaart).

Ben je nieuwsgierig en/ of wil je graag met andere ondernemende mensen in contact komen? Geef je dan op voor deze wandelbijeenkomst. – DE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT (op 16 september is een nieuwe Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst)

Comments are closed.