Wat betekent versoepelingen voor jou als ondernemer?

Dinsdag 13 april is er weer een persconferentie en wordt er gesproken over mogelijke versoepelingen in de coronamaatregelen vanaf 20 april. Óf, maar laten we het niet hopen, bij verslechtering van de cijfers verlenging of strengere maatregelen. Wat houdt dit voor jou als ondernemer in? Daar gaan we het met elkaar over hebben in de Open Coffee Haren online meeting op donderdagochtend 15 april.

In hoeverre kun je je voorbereiden of ben je voorbereid op veranderingen in de maatregelen? Voorbeelden van mogelijke bespreekpunten bij versoepelingen.

Bij versoepelingen

  • Heb jij voldoende producten op voorraad c.q. kun je snel voorraad aanvoeren? (Of zijn jouw leveranciers op een laag pitje gaan draaien en is het straks maar de vraag of ze voldoende kunnen leveren?)
  • Kun je het logistiek inplannen?
  • Heb jij een online systeem nodig i.v.m. afspraken?
  • Kun je het qua capaciteit aan?
  • Of heb jij allemaal leuke nieuwe dingen, ideeën waar je graag mee van start wilt en kunt gaan?

Het doel van deze bijeenkomst is elkaar inspireren en ideeën uit te wisselen. Wil jij hieraan deelnemen? Dan ben je van harte welkom.

De online meeting is via Microsoft Teams. Meld je aan en je krijgt de link toegestuurd.

Ook kun je rechtstreeks deelnemen via de link OpenCoffeeHarenTeamsBijeenkomst15april

Ben je benieuwd of heb je gewoon zin om te komen en te praten met andere ondernemers? Je bent van harte welkom. Donderdag 15 april 9.30 uur online .

P.S. deze online bijeenkomst is GRATIS.

Comments are closed.