Wat is jouw ondernemersplan voor 2018?

Yes! Nieuw ondernemersjaar, nieuwe kansen. Wij hebben er weer super veel zin in! Zoals je mogelijk al hebt gelezen, gaan we nog een jaartje door op de locatie in Onnen. Op 18 januari is de eerstvolgende bijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Zo rond december en januari, is het altijd fijn om eens terug te blikken op het vorige jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.  Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt? Wat waren hoogtepunten? Wat waren leermomenten? Wat ga je in het nieuwe  jaar als starter of ondernemer belangrijk maken? Wat heb je daarvoor nodig? Wie kan je daarbij helpen?

Komende bijeenkomst gaan we met elkaar kijken waar we komend jaar op gaan focussen in ons bedrijf. Elkaar op scherp zetten en plannen maken voor 2018. Of misschien heb je ze al en ga je ze finetunen. Denk er alvast eens over na voordat je komt of helpt deze bijeenkomst jou om dit scherp te krijgen. Zo haal je nog meer uit de bijeenkomst. Deel het ook in de community om zo alvast online met elkaar van gedachte te kunnen wisselen. Nog niet lid, meld je gratis aan voor de Community-groep.

Het gaat weer een fanatisch en inspirerende bijeenkomst worden. Kom je ook?

Ben je ook te vinden op Facebook en/of LinkedIn? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

 Open Coffee Haren (pagina)

Je nieuwsgierigheid gewekt? Je bent van harte welkom van 09.30 uur tot 11.30 uur in De tiehof in Onnen. Kosten: € 5 (incl. koffie/thee). Contant betalen bij de ingang. Tot online in de community en hopelijk zien we je in real life op  18 januari in Onnen.

Comments are closed.