Wat was het weer heerlijk!!!

Donderdag 20 mei was er voor het eerst sinds lange tijd weer een offline netwerkbijeenkomst. Wat fijn dat dat weer kan!

Nu de horeca weer open mocht organiseerde Open Coffee Haren een lunch bijeenkomst. Een lunch met 2 personen aan tafel een mooie gelegenheid voor meer diepgaande gesprekken. Er waren een aantal bekende gezichten maar ook nieuwe gezichten. Op tafel stond een Open Coffee Haren kletspot klaar met vragen die als leidraad konden dienen voor het gesprek. In de praktijk bleek dit (bijna) niet nodig. Men had leuke spontane gesprekken aan tafel en het was zomaar weer 14.00 uur.

De bijeenkomst samengevat:

  • Het was weer heerlijk om offline te kunnen netwerken.
  • Het was heerlijk weer
  • Het was weer heerlijk eten bij De Blankehoeve

Conclusie wat was het weer heerlijk (in 3-voud)

Volgende bijeenkomst

Op 17 juni staat de volgende bijeenkomst gepland en dan gewoon weer op het gebruikelijke tijdstip 9.30 – 11.30 uur. En uiteraard conform de coronaregels. Hou onze website en social media in de gaten voor meer informatie, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Het advies is om schoenen aan te doen waar je goed op kunt lopen.

Ideeënbus Open Coffee Haren

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze bijeenkomsten blijven aansluiten bij de wensen van de deelnemers, horen we het altijd graag als jullie ideeën hebben voor onderwerpen bij bijeenkomsten, interactieve oefening of eventuele onderdelen/ vernieuwingen van de bijeenkomsten. Heb jij dergelijke ideeën schroom dan niet en laat het ons weten door te mailen naar info@opencoffeeharen.nl.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Comments are closed.