Welkom bij De Blankehoeve Noordlaren

Op donderdag 16 januari vond de eerste Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst plaats van 2020 en tevens de eerste op de nieuwe locatie De Blankehoeve in Noordlaren.

De Blankehoeve Noordlaren

Alle aanwezigen werden hartelijk ontvangen met koffie, thee en koek en gebak. Kiek Busquet en Angelique van der Zwaan, uitbaters van dit etablissement sinds 2017, vertelden over de geschiedenis van De Blankehoeve en hun visie en concept nu. Zij hanteren een combinatie van Horeca en Zorg. Ze bieden een Begeleid Wonen en Werken Traject én een Begeleid Werken Traject door middel van dagbesteding.

De medewerkers van De Blankehoeve zijn op te splitsen in horeca- en zorgprofessionals, die samen als een team werken met één missie: werken vanuit je kracht! Zowel de organisatie en het team, als de deelnemers!

Daarnaast is er ook aandacht voor de natuur. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en biologische producten.

Deelnemers

De deelnemers waren erg positief over de locatie, het daarbijhorende verhaal. Er waren wederom diverse nieuwe deelnemers die zeer te spreken waren over de laagdrempelige manier van netwerken bij Open Coffee Haren en de leuke gesprekken die ze gehad hebben. Allen bedankt voor jullie komst en complimenten.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Fotografie: PragtPlaatjes

Comments are closed.