Zakelijk speeddaten zorgt voor vervolgdates

Er zijn veel netwerkclubs en vele manieren van netwerken, maar voor diverse ondernemers kan een netwerkbijeenkomst erg spannend zijn en is het soms moeilijk om in gesprek te raken. Bij Open Coffee Haren gebruiken we interactieve methodes waardoor mensen makkelijker met elkaar in gesprek komen en met anderen in gesprek komen dan ze normaal gesproken zouden doen. 

Zo hadden we in juni Speeddaten. Dit bleek een dusdanig succes dat het verzoek vanuit de deelnemers kwam of het niet nog langer kon doorgaan. Toen de vraag kwam “Wie heeft er een gesprek gehad die een vervolgdate waard is?” Kwamen er veel handen omhoog. Op de vraag Wat is je het meest bijgebleven? Kwamen antwoorden als “Het was erg inspirerend”.

Algemene reacties op de Open Coffee Haren bijeenkomsten: Open, Laagdrempeling, Leuk!, een Aanrader, Inspirerend.  Fijn om zulke positieve feedback te krijgen van de deelnemers. Dit inspireert ons weer voor volgende bijeenkomsten.

 

Luister hieronder naar reacties van deelnemers:

Deel jouw verhaal in de community  Heb je nog geen inlog, meld je gratis aan voor de Open Coffee Haren groep binnen de www.socialmediacommunity.nl.

Foto’s door Elise Pragt

 

Comments are closed.