CANCELLED – First (Business)dates – Zakelijk speeddaten

Als organisatie van Open Coffee Haren nemen wij onze verantwoording m.b.t. het Coronaviris en is besloten om de bijeenkomst donderdag 19 maart niet door te laten gaan. Wij hopen jullie bij een volgende bijeenkomst (na de Corona pandemie) weer te ontmoeten.

YES, het is zakelijk speeddate tijd! Een deelnemer kwam met de vraag/ suggestie om dit een keer te doen (niet wetende dat we dat al eens gedaan hebben ?). Aangezien het deelnemersveld er elke maand anders uitziet, waardoor je het in theorie ook elke maand zou kunnen doen. En gezien de vele positieve reacties uit verleden, vonden wij het een GOED IDEE. Kortom Let’s date.

Ben jij een leuke ondernemende man of en heb jij een eigen bedrijf waarin jij doet wat jij het allerliefste doet? Dan nodigen wij jou uit voor een inspirerende date! 

Op 19 maart ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen en/of idee├źn uit.

En het leuke aan deze vorm van daten is: het is een open relatie, je mag ook met anderen zakelijk daten ?

P.S. vind jij netwerken eng, maar wil je het wel proberen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te proberen. Het is erg laagdrempelig en je kunt geen fouten maken. Oftewel een mooie gelegenheid om je meer te ervaren in het netwerken.

Speeddate tips

Voor degenen die willen, enkele tips:

  • Blijf jezelf
  • Bedenk van te voren wat jou van een andere ondernemer zou willen weten.
  • Vervolgens bedenk jij antwoorden op diezelfde vragen. Want grote kans dat dat wat jij van een ander wilt weten, dat zij dat ook van jou willen weten.
  • Probeer niet alles te vertellen (dat kan niet qua tijd, maar onthoudt men ook niet). Vertel de kern van wat je doet, wie je bent.
  • Nogmaals blijf jezelf – zaken doen is namelijk meer dan goede producten/ diensten en prijs, het is ook een kwestie van elkaar gunnen, een klik hebben.
  • Wees oprecht ge├»nteresseerd in de ander.

Heb jij er ook zin in? Dan zien we je donderdagochtend 19 maart naar Open Coffee Haren, De Blankehoeve in Noordlaren. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Behalve deze interactieve sessie er uiteraard ook de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een kopje koffie/ thee.

PS. Nog niet bekend met Open Coffee Haren? Je kunt bij ons zonder aanmelden langskomen. Entree 5 euro. De bijeenkomst is bedoeld voor (bijna) ondernemers en ondernemende mensen. Voel je geroepen om ook langs te komen. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via onze social media kanalen

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Comments are closed.