ZZP-er of MKB-er? Zo implementeer je AVG privacyprocessen

Ook deze maand gaat de presentatie over het doorvoeren van de nieuwe AVG Privacywet. Vorige maand bleken er na afloop nog zoveel vragen. Daarom hebben we Jan Derksen gevraagd om een vervolgpresentatie te verzorgen.

Jan heeft veel ervaring als ICT projectmanager en als management consultant. Waar Koen Konings vooral gericht bezig is met de juridische kant van de doorvoering van de nieuwe privacywet, is Jan juist bezig met de implementatie van de privacyprocessen.

Er zijn drie belangrijke elementen bij de doorvoering van de nieuwe Privacywet:

  1. Het ontwikkelen van een verwerkingsregister.
  2. Het beschrijven van de verwerkingen.
  3. Het afhandelen van vragen en klachten.

Tijdens de presentatie zal Jan deze onderwerpen behandelen en daarbij praktische tips geven om je verder op weg te helpen. Wat moet er minimaal in je verwerkingsregister staan? Hoe kun je de verwerking van persoonsgegevens op een eenvoudige manier beschrijven? Aan de hand van een of meerdere voorbeelden zal hij je laten zien hoe jij het aan kan pakken voor jouw bedrijf. Hij geeft tips en tricks zodat jij weer een stap verder op weg geholpen bent voor een AVG-proof bedrijf.

Laat je in de communitygroep even weten dat je komt? Hier staat het topic. Heb je nog geen account bij onze Communitygroep? Meld je hier dan even gratis aan.

Ben je ook te vinden op Facebook en/of LinkedIn? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

 Open Coffee Haren (pagina)

Comments are closed.