15 juni – Van idee tot start-up

Op 15 juni is de volgende Open Coffee Haren bijeenkomst bij De Tiehof. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door de vijf studenten – Frans, Auke, Anouk, Sharon en Ruben – van de Hanzehogeschool.  Voor hun opleiding Commerciële Economie hebben ze in de afgelopen weken hun idee tot de start-up DOP-IT uitgewerkt. De presentatie heeft als titel: “Van idee tot start-up”

Dop it 2Frans, Auke, Anouk, Sharon en Ruben: “Als je op een festival een flesje water koopt, dan krijg je om verschillende reden de dop niet mee. De frustraties die dit bij ons losmaakte, vormden de drive voor ons product de DOP-IT, een universele dop. Aan de hand van het Business Model Canvas heeft ons bedrijf body gekregen, zodat we strategisch te werk kunnen gaan. In de presentatie nemen we je graag mee in de stappen die we gezet hebben om ons bedrijfsidee uit te werken en delen we met je welke strategische keuzes we hebben gemaakt voor de positionering van ons bedrijf.”

NIEUW! Community-groep van Open Coffee Haren
Sinds kort hebben we een nieuwe community voor Open Coffee Haren. Meld je aan en krijg een (gratis) persoonlijk account in onze community. Hier kun je:

  • bekijken wie er lid is (en wie je zou willen ontmoeten);
  • uitnodigingen voor de bijeenkomsten ontvangen;
  • verslagen lezen, foto’s en video’s van de presentaties bekijken;
  • inzien wie er naar de bijeenkomst komt en wie er geweest is;
  • kennis en ervaring delen in de vorm van een Kennisblog;
  • vragen stellen en tips delen;
  • diensten en aanbiedingen aanbieden.

Om je aan te melden bij de community -groep heb je geen social media profiel nodig. Heb je al een profiel bij de Social Media Community, dan kun je je aanmelden bij de Groep Open Coffee Haren. Je hoeft dan niet nog een account aan te vragen. 

Volg ons via social media

Tot 15 juni 2017.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

DaaromM!
De Tiehof
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
iDees online [afwezig i.v.m. opleidingsdag]

Comments are closed.