A3 Media social media partner

Zie jij ook regelmatig berichten van Open Coffee Haren voorbij komen op de social media (facebook, instagram, linkedin)? Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Adrie van A3 media.

Sinds mei 2021 is Adrie van A3 media social media partner van Open Coffee Haren en zorgt voor het plaatsen van berichten op de verschillende social media kanalen. Op de netwerkbijeenkomst van september vertelde Adrie haar verhaal wat ze doet met A3 media en andere werkzaamheden. Ook vertelde ze het eerlijke verhaal van de moeilijke periode voor haar en haar bedrijf door de coronacrisis wat ze nu nog steeds merkt. Dapper van haar om zich kwetsbaar op stellen en te vertellen dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar ook herkenbaar voor diverse deelnemers. Het ging niet zozeer problemen door de beperkingen, zoals de horeca en andere branches direct merken, maar om het opdrogen van opdrachten, het verliezen van enthousiasme en motivatie. Hoe ga je daar mee om als persoon en als ondernemer? Het resulteerde in een mooi plenair gesprek tussen de deelnemers.

Behalve het verhaal van Adrie was ook (eindelijk) de gelegenheid voor Anne-Marie de Vlas van Invente om haar gewonnen pitch te innen. Omdat het nog onduidelijk was of we binnen / buiten zouden zijn en een beamer zouden gebruiken had ze een mooie ‘out of the box’ pitch bedacht. Meer informatie over Anne-Marie de Vlas kun je vinden bij Op de Zeepkist.

De Op de Zeepkist is deze keer gewonnen door Ineke Sijtsma van Massagepraktijk Een goed gevoel. Binnenkort meer over haar.

De eerstvolgende Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst is op donderdag 21 oktober.

Fotos: PragtPlaatjes

Comments are closed.