Annatascha Udinga- Flex-O

 

Annatascha Udinga van Flex O is Virtueel Assistent en geeft secretariële en facilitaire ondersteuning aan ondernemers en is door Martijn C. Veenstra genomineerd. Martijn: “Het lijkt me voor veel ondernemers een uitkomst om een VA naast je te kunnen hebben die mee denkt, adviseert en ondersteuning biedt in de gebieden waar je zelf minder thuis in bent. 

Annatascha Udinga – Flex O.

Ik werkte als secretaresse in loondienst en maakte vele managers, coaches en afdelingen blij met mijn ondersteuning. Tijdens een loopbaangesprek kwam mijn jarenlange passie voor ondernemen naar voren. Waarom ook niet ondernemers blij maken? Na een gedegen marktonderzoek bleek de behoefte er te zijn. Flex O was geboren. Flex-O

X factor

Mijn x factor. Goede vraag. Allereerst ik noem mijn Concollega mijn VA-collega. Ik zie hun niet als concurrenten eerder collega’s waarmee ik zelfs kan samenwerken. Ieder VA heeft haar/zijn specialiteit en competenties. Wanneer een ondernemer wil samenwerken met een ervaren, enthousiaste, oplossingsgerichte, multi-inzetbaar VA met kennis van communicatie en inkoop dan zijn zij bij mij aan het juiste adres.

Open Coffee Haren

Ik kom graag naar de Open Coffee Haren omdat ik daar mezelf kan zijn. Onder het genot van een kop koffie kan ik heerlijk in gesprek met diverse inspirerende ondernemers. Doordat er ook een thema wordt besproken haal ik daar ook kennis.

Inspiratie

Het enthousiasme van de organisatoren en de gunfactor naar alle ondernemers toe. kennis delen offline en online (in de community), het begrip VA onder de aandacht kunnen brengen, 1 op 1 koffiegesprekken.

Inspirerende ontmoetingen

Ik heb Agnes Kruys ontmoet en wij sparren samen over het vak VA, Esther van der Linden liet mij tekeningen zie en voor welke projecten zij die maakt. Dat heeft indruk op mij gemaakt.  Jolanda Boomsma is een coach die ook in Portugal werkt. Hoe zij over haar vak vertelde en Portugal was zeer indrukwekkend en  Edith van der Heijden is ook een collega VA, maar op een heel ander vlak. Met Sylvia ter Wal heb ik altijd heerlijke gesprekken.

Verder delen wij elkaars berichten op social media en geven tips over het ondernemerschap.

Ik geef het stokje door aan

Antwoord: Ik wil graag Esther van der Linden nomineren. Zij liet mij tekeningen zien en voor welke projecten zij die maakt. Ik was onder de indruk.

 

Annatascha Udingahttps://www.flex-o.com/

Annatascha UdingaAnnatascha UdingaAnnatascha UdingaAnnatascha Udinga

Comments are closed.