Eline van den Heuvel – Freedom Vibes

Freedom Vibes, Praktijk voor Healing en Energetische Therapie

Naast het houden van mijn praktijk aan de Vismarkt in Groningen (en op de donderdag in Gieten, Drenthe) geef ik Yoga Nidra lessen en organiseer in Mindful Workations in het buitenland.

Energetische therapie
Wanneer er blokkades ontstaan in de energiebanen, de chakra’s of op bijvoorbeeld orgaanniveau, dan ontwikkelen we uiteenlopende klachten. Deze kunnen zowel lichamelijk als emotioneel zijn (denk aan; pijn, ziekte, maar ook angst, piekeren en depressie). En denk ook aan energetische klachten zoals omgaan met hooggevoeligheid.

Door het inzetten van energetisch werk met behulp van o.a. healing, access bars, reiki en familieopstellingen kan ik deze blokkades opsporen en zorg ik ervoor dat de universele levensenergie in en om jou weer vrij kan stromen. Waardoor de klachten verdwijnen.

Energetisch werk is heel goed in te zetten als aanvulling op en naast een reguliere / conventionele behandeling.

Mindful Workation Zweden 2024
Daarnaast wil ik graag de mogelijkheid gebruiken om mijn Mindful Workation in Zweden onder de aandacht te brengen. Zowel in juni als september 2024 ga ik een maand lang met 3 tot max. 6 deelnemers wonen én werken in een prachtig landhuis in Zweden.

Gun je jezelf (& daarmee je baan, je bedrijf) een tijd van reflectie, rust, een energieboost, creativiteit en nieuwe inzichten en uitdagingen? Of wil je eens ervaren hoe het is om in de mooie natuur van Zweden te wonen en te werken? Of ben of ken je iemand die op een kruispunt in zijn/haar leven staat? Wil je de stilte opzoeken om weer creatief met je eigen bedrijf bezig te kunnen zijn? Ga dan mee op workation!

Inbegrepen: meditaties, yoga nidra sessies, healingsessie, reiki-behandeling, masterminds, workshops intuïtief tekenen & schilderen, onbeperkt kanoën, zwemmen in de Zweedse meren, sauna, open haard, snelle wifi, ligstoelen en hangmat in de tuin, bezoek aan de stad Uppsala, (stilte)wandelingen in het bos en nog veel meer.

Netwerken
Als ondernemer vind ik het heel fijn om te netwerken. Voelt altijd net alsof je dan even “collega’s“ hebt. De Open Coffee in Haren is heel toegankelijk en informeel en levert mij altijd mooie en inspirerende gesprekken op. En wie weet ook nog eens een samenwerking. Sowieso goed voor het uitbreiden van je netwerk! Zie ik je daar?

Aanverwante links:
Instagram: https://www.instagram.com/freedomvibes/
Facebook: https://m.facebook.com/freedomvibes.nl
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/elinevandenheuvel
Website: www.freedomvibes.nl

Comments are closed.