Ontprikkelen en Reels maken

Verslag bijeenkomst Open Coffee Haren d.d. 18-4-2024

Vooraf is er weer duidelijk aangegeven dat er foto’s worden gemaakt tijdens de bijeenkomsten, die alleen met toestemming van de betrokkenen worden gepubliceerd.

Het was weer een leuke bijeenkomst met weer diverse nieuwe gezichten. Mensen die ons gevonden hebben via de diverse sociale kanalen. We begonnen de bijeenkomst met Eline van den Hevel van Freedom Vibes ( www.freedomvibes.nl ). Zij heeft ons meegenomen in haar werkzaamheden en verteld over de “Workation Zweden” (zie ook haar website), waar je de gelegenheid krijgt om vrij van alle prikkels eens lekker met jouw eigen ontwikkeling bezig te zijn.

Vervolgens heeft Astrid Krol van Ziezo zichtbaar ( www.ziezozichtbaar.nl ) ons meegenomen in het maken van filmpjes: B-rols of reels. Dit voor de sociale kanalen: instagram, facebook, tik-tok. Maar ook voor jouw website of Linked-in. Er ontstond een leuke en laagdrempelige discussie, onder andere over hoe jij jouw bedrijf herkenbaar in beeld kan brengen. Erg leuk en leerzaam weer.

Benieuwd naar de bijeenkomsten? Noteer 16 mei 2024 alvast in jouw agenda. En kom een keer laagdrempelig netwerken. Lekker offline met collega-ondernemers praten.

Comments are closed.