Gezocht: locatie Open Coffee Haren 2017

Dit jaar zijn we te gast bij Hortus Botanicus Haren, maar waar gaan we volgend jaar heen? Open Coffee Haren is op zoek naar een nieuwe locatie voor 2017.

Nieuwe locatie
Inmiddels staat het vierde jaar van Open Coffee Haren er aan te komen. En dat betekent ook dat het weer bijna tijd is voor een nieuwe locatie om de bijeenkomsten te organiseren. Gezien de naam had je het mogelijk al kunnen raden ;-), het betreft een locatie in Haren.

Bijeenkomsten
Open Coffee Haren is een informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende mensen. Dit wordt elke derde donderdag van de maand georganiseerd,  het hele jaar door.  De bijeenkomsten zijn van 09.30 tot 11.30, met van 10.00 tot 10.10 uur een korte presentatie. Gemiddeld komen er zo’n 25-30 deelnemers.

Partner
Open Coffee Haren is een non-profit initiatief. Diverse ondernemers investeren in de bijeenkomst door tijd, geld en/of energie er in te steken. Het is een non-profit concept; we proberen zoveel mogelijk met elkaar te doen volgens een win-win-principe. We dragen allemaal ons steentje bij als ondernemer; dit geeft ons wat meer zichtbaarheid.

Bekijk de video:

Aanmelden
Heb jij een leuke locatie of weet jij een leuke locatie waarvan jij denkt “dat is wat voor Open Coffee Haren”, dan horen we dat graag! Mail naar info@opencoffeeharen.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”148″ title=”Contactformulier 1″] 

Comments are closed.