Julia Gerlach – Jules & co

 Julia Gerlach van Jules & Co is een mediator en begeleidingsdeskundige. Ze is door Marleen Maris genomineerd als ondernemer van de maand. Marleen: “Ik vind het interessant wat zij je kan leren en inzien als coach. Inzicht, bewustwording en zelfkennis wat goed toepasbaar is in elke werk situatie en omgang met mensen/klanten.”

Jules & Co

Mijn belangrijkste activiteit is mensen “de andere kant” van de vraag te laten zien. Als mediator en professioneel begeleider ga ik niet mee met de bestaande situatie, maar inspireer, stel vragen waaruit het individu, ondernemer of werknemer zijn of haar eigen keuzes kan maken.  Mijn lijfspreuk of quote: Hóe je kijkt, maakt wát je ziet.

 

Julia Gerlach Jules & co

Start als mediator en professioneel begeleider

Vanuit mijn leidinggevende functies (zie LinkedIn) in combinatie met mijn vak als supervisor/mediator heb ik gemerkt dat ik het verschil kan maken. Zelf weet ik als geen ander dat het lastig is om rust te nemen en bewust te zijn van de hectiek in werken en leven. Hoe makkelijk kan het dan zijn dat mensen elkaar óf zichzelf niet goed begrijpen of bepaalde signalen missen. Het conflict voorkomen is mijn passie

X-factor

Ik merk dat ik naar een conflict of een werkgerelateerde vraag anders kan kijken waardoor ik vragen stel die op nieuwe inzichten uitkomen. Vaak ervaar ik de twinkeling in de ogen, een AHA- of OJA?-ervaring, Dáár doe ik het voor.

Ontmoeten, delen en leren

Naar de Open Coffee in Haren ben ik gekomen voor het netwerk, immers ben ik nog niet zo lang ondernemer en worstel met een aantal zaken die aan het ondernemerschap hangen. Een andere reden is dat ik ook wil oefenen met mijn pitch, mijn verhaal wil vertellen omdat ik het niet gewend ben om mijzelf te promoten.

Actieve betrokkenheid

De Open Coffee Haren heeft mij positief verrast omdat de organisatie actief is op diverse fronten. Bijvoorbeeld de korte presentaties, social media en het actief betrekken van mensen bij Open Coffee Haren.

Potentiële klanten

Mijn koudwatervrees als startende ondernemer raak ik een beetje kwijt. Ook geniet ik van de grote diversiteit in mensen die hier komen. Ook ben ik Inmiddels met een paar bedrijven in contact in het kader van een opdracht.

Inspirerende ontmoetingen

Marleen Maris, waarvan ik deze nominatie heb gekregen. Jan Lamberst van Pentade. Uiteraard ook Margreet en Desiree die met inspiratie en enthousiasme de Open Coffee in Haren organiseren. Deze ontmoeten hebben mij meer kennis gegeven als starter, blogger en ondernemer.  Hierdoor heb ik meer kennis en ervaring gekregen en sta ik steviger in mijn schoenen als ondernemer. Ook weet ik waar ik informatie kan halen die ik zelf niet beheers, bijvoorbeeld over social media.

Ik geef het stokje door aan…

Graag nomineer ik Jan Lamberst van Pentade omdat hij mij heeft verrast om vrijblijvend mijn website te bekijken en hierover in gesprek te gaan. Zijn creativiteit, enthousiasme en ondersteuning heeft mij positief verrast. Hierdoor is mijn website meer “van mijzelf”.

Julia Gerlach

Volg Julia Gerlach  online via:

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial