Klaar voor de start?

Donderdagochtend 15 april was er een online Open Coffee Haren met als onderwerp “Wat betekent versoepelingen voor jou als ondernemer?

Het was een interessante bijeenkomst met enkele deelnemers. Zo vertelde Elzo Smid van Elzo Smid ontwerp, grafisch ontwerper, dat hij een breed scala aan klanten en opdrachten heeft. Voor sommige van hen heeft de lockdown en de versoepelingen belangrijke gevolgen. Met hen is hij dan ook in overleg wat hij kan verwachten de komende tijd c.q. wat hij hen voor hen kan doen.

Elise Pragt van PragtPlaatjes, fotografe, vertelde dat zij merkt dat men dit voorjaar wat meer durft dan vorig jaar en dat ze diverse reacties krijgt op haar Voorjaarsactie.

Theo van Mal van DeJongVanMal, financieel en juridisch advies, geeft aan dat alles wel doorloopt maar dat voor hen het persoonlijk contact erg belangrijk is en ze dat momenteel missen.

Voor Margreet van DaaromM!, online vindbaarheid, houdt het in dat het voor indirect effect heeft. Sommige klanten hebben het moeilijk anderen hebben het juist goed. Wel is het elke keer weer afwachten wat de regels zijn en daar steeds op inspringen en met klanten meedenken wat ze kunnen/ mogen en wat nu slim is om te doen met betrekking tot PR en Marketing.

Voor de organisatie van Open Coffee Haren is het afwachten wat mag en kan. Als er versoepelingen zijn, mogen en kunnen ze dan terecht bij de vaste locatie De Blankehoeve. Met hoeveel personen? Binnen of buiten op het terras? Moet men blijven zitten? Aan welke eisen dient voldaan te worden? Enzovoort. Omdat we graag de interactiviteit tussen ondernemers stimuleren is het belangrijk om te weten omdat dit de vorm van de bijeenkomst bepaalt.

Tot slot aandacht voor de vacature:

Vacature Social Media Open Coffee Haren

In het kader van netwerkvragen: Is er iemand in ons netwerk of ken je iemand die onderstaande vacature Social Media voor Open Coffee Haren zou willen invullen? Voor meer informatie, klik op onderstaande link

Ideeënbus Open Coffee Haren

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze bijeenkomsten blijven aansluiten bij de wensen van de deelnemers, horen we het altijd graag als jullie ideeën hebben voor onderwerpen bij bijeenkomsten, interactieve oefening of eventuele onderdelen/ vernieuwingen van de bijeenkomsten. Heb jij dergelijke ideeën schroom dan niet en laat het ons weten door te mailen naar info@opencoffeeharen.nl.

Volgende bijeenkomst

Op 20 mei staat de volgende bijeenkomst gepland. Op dit moment is nog niet duidelijk of dit offline kan en zo ja hoe. Indien het offline kan, hopen we we dan weer diverse deelnemers te kunnen spreken.

Ondanks dat er diverse online mogelijkheden zijn voor netwerken, kiezen wij er bewust voor om dit minimaal te doen. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn (en dat ook steeds horen van de deelnemers), dat juist de interactiviteit die wij zoeken bij de offline bijeenkomsten de meerwaarde is van Open Coffee Haren. Gelukkig zijn er diverse andere netwerken die wel regelmatig online zijn zoals Netwerk Noord en voor de culturele ondernemers Backstage café.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Comments are closed.