Marc Kuipers – BAARD Advies

Marc Kuipers adviseert, begeleidt en coacht teams. Hij is door David Muntinga genomineerd als ondernemer van de maand. David: “Ik zie in hem een ondernemer met veel potentie die een mooi bedrijf opbouwt. Ik hou er van om zulke leuke mensen te mogen ontmoeten, omdat dat mij weer inspireert. En hier kan ik natuurlijk ook zelf altijd weer bepaalde vaardigheden van opsteken in het ondernemerschap.”

Baard- AdviesBAARD Advies

Ik ben in de zomer van 2015 voor mezelf begonnen met als doel  teamontwikkeling, teamcoaching en teambuilding. Het maximale in bestaande teams en individuele werknemers naar boven halen. Dit wordt voornamelijk opgehangen aan DISC of Belbin.

X factor

De praktische insteek, de mate van nazorg en onze flexibiliteit om bij allerlei verschillende organisaties en situaties maatwerk te bieden onderscheid ons in de markt. Bedrijven die bij ons een training volgen kunnen daarna gebruik maken van de expertise middels een gratis telefonische helpdesk. Daarnaast worden alle trainingen exact naar de wens en vraag van de klant gemaakt.

Open Coffee Haren

Begin 2018 was ik voor het eerst bij Open Coffee Haren. Ik was benieuwd wat voor soort netwerkbijeenkomst dit zou zijn.Via Google kwam ik uit bij Open Coffee Haren. Vooraf kende ik geen mensen die hiernaartoe gingen, maar toen ik er was kwam ik wel bekenden tegen.

Ongedwongen karakter en diversiteit

Het ongedwongen informele karakter en de grote diversiteit in bezoekers heeft me positief verrast. Dit past heel goed bij mij en het zorgt voor uiteenlopende gespreksonderwerpen wat het elke keer weer leuk maakt. Het is een netwerk aan interessante mensen. Ik heb hier veel leuke contacten opgedaan al komt zakelijk gezien mijn doelgroep hier niet.  Wie weet wat we in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen

Inspirerende ontmoetingen

Ik ben bij de bijeenkomsten eerlijk gezegd nog niemand tegen gekomen die niet inspirerend was in zijn of haar vakgebied. Ik vind dit met afstand de lastigste vraag, maar als ik dan toch drie namen moet noemen, David, Desiree en Carin. David vanwege het feit dat hij dit al op zo’n relatief jonge leeftijd doet en daarin zijn eigen pad kiest.

Ik geef het stokje door aan…

Ik wil Carin Brenninkmeijer-Van Vleeren nomineren. Ik vind het enorm interessant wat zij samen met Martijn aan het opzetten zijn. Vooral ook omdat muziek mijn grootste passie is en ik zelf ook muzikant ben.

Marc Kuipers BAARD AdviesVolg Marc Kuipers:

www.baard-advies.nl

Comments are closed.