Annemieke van den Steen – DynaMiek, Op de Zeepkist

Mijn missie is startende leidinggevenden begeleiden naar krachtig leiderschap. Daarnaast ondersteun ik met Dynamiek teams bij het optimaliseren van de communicatie en samenwerking.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

In 2011 ging het bedrijf waar ik voor werkte failliet, desondanks geloofde ik in hun concept en ik heb dat opgepakt en succesvol weten te maken. Het mooie aan mijn werk is dat ik bij mag dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Dit geeft mij enorm veel voldoening.

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Door mijn brede achtergrond bij hele diverse organisaties en in veel wisselende functies, kan ik opdrachten doen voor veel verschillende opdrachtgevers en heb ik een uitgebreid repertoire aan trainingen die ik geef. Daarnaast ben ik DISC, drijfveren en EQ consultant. Door deze analyses komen we tot concrete, direct in de praktijk toepasbare ontwikkelactiviteiten en help ik deze in gang te zetten. Het is een mooi hulpmiddel om medewerkers met elkaar in gesprek te brengen over waar vinden we elkaar en waar hebben we nog iets nodig.  

Begin 2024 start ik met een groepstraject voor beginnend leidinggeven. Ik heb een leiderschapstraject ontwikkeld om ze leiderschapsvaardigheden te leren, hun zelfinzicht te vergroten en ze vaardigheden te leren om communicatie te bevorderen. Zodat ze in staat zijn om op een effectieve manier hun team te leiden.

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

In het verleden was ik al eens naar de Open Coffee in Heerenveen en Drachten geweest. Voor mij is het een laagdrempelige, voordelige manier van netwerken, waar je naartoe kunt als je in de gelegenheid bent. Een fijne manier om je netwerk uit te breiden.

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Leuk dat elke keer een andere ondernemer mag pitchen en dat er daarnaast tijd was voor een leuke oefening: over de streep. Op die manier krijg je op een interactieve manier toch even snel een indruk van de andere ondernemers en kun je zien met wie het interessant is om contact te leggen.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Uiteraard uitbreiding van mijn netwerk en de volgende keer mag ik gelijk pitchen, zodat ik ook meer mensen kan vertellen over wat ik doe bij DynaMiek training & coaching.

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

De meest inspirerende persoon die ik ontmoet heb tijdens een netwerkbijeenkomst was Jos Burger. Ik was toen nog maar pas ondernemer en hij heeft mij toen één belangrijk ding geleerd: “Geef nooit korting!”

Als je namelijk korting geeft zeg je daarmee eigenlijk: de eerdere prijs die ik vroeg was niet reëel. Die was ik niet waard. Het heeft mij geleerd om altijd een reëel bedrag te vragen, waar ik voor kon gaan staan, waarvan ik wist dat ik het waard was. Dit heb ik al mijn jaren als ondernemer vastgehouden.

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Voor mij is het heel simpel: Ik ben nu 12 jaar ondernemer en al mijn opdrachten heb ik gekregen vanuit mijn netwerk, dus is het zinvol om je netwerk voortdurend uit te breiden.

Website: www.dynamiek-trainingen.nl
LinkedIn: Annemieke van den Steen | LinkedIn

Comments are closed.