Elise Pragt – PragtPlaatjes Fotografie

Als fotografe maak ik pakkende en unieke beelden voor ondernemers die in één oogopslag laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat. Denk aan een mooi portret, profielfoto en heldere foto’s voor website en social media.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Al op mijn 10e had ik een camera en droomde om ooit fotografe te worden of danseres.. beide dromen zijn -soms met vallen en opstaan- uiteindelijk uitgekomen! Ik gedij goed in creatieve beroepen.

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

X-Factor.. ik hoor vaak dat ik heel geduldig ben, goed meedenk wat bij diegene past aan fotomateriaal en voor een ontspannen sfeer zorg. Ook de kwaliteit van mijn fotomateriaal wordt erg gewaardeerd. Ik heb reeds vele mooie reviews mogen ontvangen!

Met Astrid Krol van ZieZoZichtbaar ga ik dit voorjaar een trainingsdag organiseren voor ondernemers die in het teken staat hoe je zelf meer aan je online zichtbaarheid kan doen en wat daarbij belangrijk is. We geven ondernemers tips en tricks en waardevolle kennis mee zodat ze ook zelf aan de slag kunnen. Binnenkort hier meer over!

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

In de zomer van 2017 hadden ze bij de OCHaren een nieuwe huisfotograaf nodig en dat leek me wel wat. Sindsdien, tot winter 2021 heb ik dat met veel plezier gedaan en het heeft me veel opgeleverd!

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Er is altijd een goede positieve en gezellige sfeer, veel interactie door kleine opdrachten met elkaar te doen, vaak zijn er sprekers die nuttige informatie komen vertellen en ik heb enorm veel nieuwe ondernemers leren kennen. Mijn netwerk is er ruim door uitgebreid.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Veel mooie nieuwe contacten, waardevolle informatie over het ondernemen en super leuke opdrachten!

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Eind vorig jaar ontmoette ik Astrid Krol van ZieZoZichtbaar. Zij doet op dit moment de social media voor de OCH. Het klikte en Astrid vroeg me of ik met haar een trainingsdag voor ondernemers mee wil organiseren. Zo zie je maar wat de OCHaren teweeg kan brengen en dat er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan!

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Ik raad iedere -ook juist beginnende- ondernemers aan om te gaan netwerken. Je leert van elkaar, je leert je mond open te doen, je verhaal te vertellen en je groeit daardoor als ondernemer. Verder is het natuurlijk super leuk als je mooie opdrachten hierdoor binnen krijgt!

LinkedIn: Elise Pragt

Comments are closed.