Esther Nederhof – Leefstijl Retraites, Op de Zeepkist

Ik begeleid mensen die meer regie willen over hun gezondheid en levensgeluk tijdens retraites. Al wandelend coach ik hen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en spiritualiteit.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Na een langdurige periode van herstel na burn-out zocht ik naar zinvolle contacten met andere volwassenen en een manier om mijn kennis en wijsheid te delen, terwijl ik ook tijd wilde houden om voor mijzelf en mijn gezin te zorgen. Deze vorm van coachen past daar perfect in

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Ik heb een achtergrond in de wetenschap, waardoor ik precies weet waar alle tegenstrijdige adviezen vandaan komen. De combinatie met mijn goed ontwikkelde intuïtie is uniek. Ik kan daardoor niet alleen kennis goed combineren met wijsheid, maar sta ook stevig in mijn schoenen tegenover andere hoogopgeleide/succesvolle mensen.

Ik begeleid mensen niet alleen 1-op-1, maar ook in 2-tallen. Dat geeft vaak een hele mooie dynamiek tussen hen. Naast praktische veranderingen in hun leven, kan het hun relatie ook echt verdiepen. Dat vind ik heel mooi om te zien

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Als startend ondernemer ben ik op zoek naar verbinding met andere ondernemers, én had ik tijd om naar Open Coffee Haren te gaan.

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Ik vond de sfeer heel open, verwelkomend. Voor netwerkbijeenkomsten stel ik mij als doel om tenminste één goed gesprek te hebben. Nou, dat is ruimschoots gelukt!

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Dat zal de toekomst leren. Ik weet en accepteer dat het vaak lang duurt voordat nieuwe contacten iets concreets opleveren.

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Oei, wat een moeilijke vraag. Ik heb vele inspirerende personen ontmoet bij netwerkbijeenkomsten. Ik kan er niet één noemen die daar met kop en schouders bovenuit stak, in elk geval niet figuurlijk

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Ik raad iedereen aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan, al is het alleen al om te observeren hoe mensen met elkaar omgaan. Mijn advies is om geen hoge verwachtingen te hebben in termen van directe resultaten, maar vooral plezier te beleven aan het moment

Aanverwante links:  

LinkedIn: Esther Nederhof en Leefstijl Retraites
Instagram: Esther Nederhof
Website: LeefstijlRetraites

Comments are closed.