Freedom Vibes – Eline van den Heuvel, Op de Zeepkist

Ik ben Lichaamsgericht & Creatief Coach en geef daarnaast Yoga Nidra lessen in Groningen. Ik begeleid mensen die uit de homogene massa als samenleving willen stappen naar een leven vanuit authenticiteit. Particulieren die hun eigen unieke kwaliteiten willen ontdekken en willen werken aan hun innerlijke wereld. Ik leer je te luisteren naar de wijsheid van je lichaam (i.p.v. je hoofd) en dan kun je het leven gaan leiden dat voor jou bedoeld is en niet het leven van een ander. En dat alles vanuit een ontspannen, rustige en creatieve staat van zijn. Mijn slogan is dan ook: Release Your Inner Lion, with a calm and creatieve mind”. 

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Ik heb altijd al geroepen dat ik niet mijn leven lang voor een baas wilde werken, maar eigen baas wilde zijn. Na 15 jaar in loondienst gewerkt te hebben in de commerciële wereld, heb ik rond mijn 35e (4 jaar terug) het roer compleet omgegooid. Onderdeel daarvan was dat ik voelde dat het tijd was mijn eigen bedrijf te starten. Na een reis van onder meer persoonlijk groeien, wilde ik graag iets doen voor mens en maatschappij. Vanuit mijn eigen persoonlijke proces is dan ook Freedom Vibes ontstaan. 

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Ik werk als coach lichaamsgericht en met creatieve opdrachten. Bedoeld voor mensen die niet heel makkelijk over hun binnenwereld kunnen praten (of juist wel even klaar zijn met al dat gepraat bij een psycholoog) om uiting en aandacht te geven aan wat er binnenin hen afspeelt. Ik doe dit door technieken als Access Bars, BodyDrumRelease, Focussing, Ademcoaching, Ontspanningsoefeningen, Human Design en Intuïtief tekenen & schilderen te gebruiken. 

Omdat ik ook van reizen en werken vanuit het buitenland houd, wil ik in mei 2023 een maand vanuit een prachtig ‘lake house’ in Zuid-Zweden gaan werken met 3 andere remote werkende ondernemers. Inclusief een programma op het gebied van rust en ontspanning. Ik ben er van overtuigd dat je dan namelijk op je creatiefst bent. Lijkt me supertof om dit te organiseren! Mocht jou dit aanspreken of weet je iemand die graag vanuit het buitenland wil creëren vanuit rust, neem dan sowieso even contact met mij op! 

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Ik laat me graag inspireren door andere ondernemers en vind het altijd interessant om weer nieuwe mensen te ontmoeten. De ene keer kom je op ideeën voor je eigen bedrijf en de andere keer ontstaat er bijvoorbeeld een samenwerking. Of gewoon even sparren hoe zaken aan te vliegen. Altijd fijn om elkaar te kunnen helpen. 

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Je ontmoet iedere keer weer andere mensen, met ieder hun eigen verhaal. Superleuk en leerzaam. En het is heel laagdrempelig bij Open Coffee, ook fijn. 

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Dat ik de volgende keer ‘Op de Zeepkist’ mag staan en de kans krijg mijn bedrijf te promoten. 

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Meerdere personen! Na alle gesprekken met andere ondernemers bij Open Coffee Haren, krijg ik altijd weer ideeën voor mijn eigen bedrijf. Ik kom eigenlijk altijd geïnspireerd terug. 

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Zeker! Het is fijn om te kunnen sparren met andere ondernemers (zeker als je in mijn geval alleen een bedrijf hebt) en het levert je inspiratie, contacten en een netwerk op. 

Aanverwante links:  

Instagram: https://www.instagram.com/freedomvibes/
Facebook: https://m.facebook.com/freedomvibes.nl
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/elinevandenheuvel
Website: www.freedomvibes.nl

Comments are closed.