Jessica Support – Jessica Berndsen, Op de Zeepkist

Ik verzorg heldere illustraties voor duidelijke communicatiedoeleinden. Een plaatje zegt namelijk meer dan duizend woorden!

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Ik ben een beelddenker. Ik merkte dat het omzetten van (veel) tekst in beeld ontzettend goed werkt om een boodschap helder en vooral duidelijk over te kunnen brengen. Communicatie met beeld blijft beter hangen, zowel op de korte als op de lange termijn. Ik vind het fijn als ik iemand kan helpen, zodat met duidelijk beeldmateriaal op een simpele wijze snel de verbinding kan worden gelegd.

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Bij een vraag voor een opdracht ga ik persoonlijk met de aanvrager in gesprek. Elke opdracht is maatwerk. Ik stap blanco in het gesprek en vraag om een korte toelichting. Dan luister ik aandachtig en stel ik waar nodig een paar prikkelende vragen. Hierdoor hoor en zie ik meer dan er in eerste instantie wordt gevraagd. Hierbij let ik onder meer op verbale en non-verbale lichaamstaal. Ik wil graag weten wie de persoon en/of organisatie is achter de vraag. Hierdoor voel ik onder meer aan welke tekenstijl ik kan toepassen. Het eindresultaat maak ik helemaal passend bij de opdrachtgever. Uiteraard ook helemaal in de huisstijl van de opdrachtgever.

Voor welk product/ dienst wil jij nu in de aandacht brengen?

Ik wil graag aandacht vragen voor nieuwe opdrachtgevers. Een persoon of bedrijf dat het visualiseren van tekst goed als een sterk en doeltreffend communicatiemiddel kan gebruiken. Daar kom ik graag mee in contact, om eventueel iets voor te kunnen (be)TEKENEN!

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Ik heb de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren via social media ontdekt. Ik vind het fijn om persoonlijk én op een laagdrempelige manier met mensen in contact te komen.

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

De sfeer is bij Open Coffee Haren informeel, ongedwongen en er zijn steeds weer nieuwe mensen aanwezig. Daarnaast vind ik de frequentie van één keer maandelijks erg prettig.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Open Coffee Haren heeft mij opgeleverd dat ik andere ondernemers fysiek kan ontmoeten. Mijn pitch kan blijven oefenen. Mijn netwerk steeds weer groeit. Kennis, ervaringen en tips met elkaar worden gedeeld. Daarnaast vind ik het heerlijk om andere ondernemers aan te moedigen en verbindingen te kunnen maken.

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Bij een netwerk ontmoet ik steeds weer (nieuwe) inspirerende ondernemers. Dit komt door de persoonlijke verhalen, de verschillende ondernemingen, de openheid, het enthousiasme en de gedrevenheid voor het ondernemerschap. Allemaal inspiratie die ik meeneem in mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling als ondernemer.

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Ik raad het bezoeken van netwerkbijeenkomsten echt aan! Ik vind het steeds weer fascinerend wat een netwerkbijeenkomst mij brengt en oplevert. Een nieuwe opdracht. Ondernemers met elkaar in verbinding kunnen brengen. Vragen kunnen stellen en beantwoorden. Naar een netwerkbijeenkomst gaan kost steeds weer energie, maar het levert ook steeds weer energie op. Een goede balans voor groei, op wat voor vlak dan ook!
Tip voor het bezoeken van een netwerkbijeenkomst: niet teveel denken, gewoon doen!

Aanverwante links:  

Instagram: jessica.berndsen.holla
Facebook: https://www.facebook.com/JessicaSupport, https://www.facebook.com/JessicaBerndsenHolla
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jessica-support, https://www.linkedin.com/in/jessica-berndsen-holla
Website: https://www.jessicasupport.nl/

Comments are closed.