Kerst, kerstwensen en kerstgedachte

De december netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren stond geheel in het teken van kerst, kerstwensen en gedachte. Door ziekte, vakantie, drukte en het weer (typische donkere dagen voor kerst met veel regen en wind) waren helaas een aantal mensen verhinderd en werd het een kleine bijeenkomst in aantal mensen, máár groot in waarde.

Tijdens de bijeenkomst schreef een ieder zijn kerstwensen op een papier. Deze werden later random eruit gehaald en over gesproken. Er is over de kerstwensen gesproken op micro- (wat houdt het in op kleine schaal in je directe omgeving) en macro niveau (wat houdt het in op grote schaal, wereldwijd) met diepgaande gesprekken tot gevolg. De kleine zetting was daar een mooie gelegenheid voor. Mooi om te zien dat ondernemers zo open naar elkaar durven en willen zijn.

Ondanks dat iedereen van alles kon opschrijven van iets willen voor jezelf, je bedrijf je familie en vrienden. Was het opvallend dat de algemene boodschap hetzelfde was: Respect, Begrip, Aandacht voor elkaar. Heeft dit te maken met de tijd waarin we leven of is het de tijd van het jaar (kerstgedachte)?

In het kader van de kerstgedachte was er van te voren de oproep gedaan om iets mee te nemen om in kerstpakketten te stoppen voor de Oekraïners aan wie De Blankehoeve onderdak biedt. Het zijn leuke samengestelde pakketten geworden die erg gewaardeerd werden. (Helaas zijn we vergeten er een foto 📷 van te maken.)

Tot slot namens Team Open Coffee Haren: Fijne feestdagen en een mooi, gezond en gelukkig 2024!

Comments are closed.