Kerstwensen en Kerstgedachte

Geniet jij ook zo van al die prachtige lichtjes en kerstmuziek? (Of vind je juist irritant?) Voor velen is het een tijd vol gezelligheid, tijd met elkaar, tijd van lekker eten en drinken oftewel een tijd van genieten. Ook is het een tijd om te reflecteren. Wat gaat goed, wat kan beter, wat wil je graag? Daar gaan we het tijdens de bijeenkomst over hebben.

Wil je andere ondernemende mensen ontmoeten, van gedachten te wisselen, ideeën opdoen of sparren? Kom dan naar de bijeenkomst.

Tevens vragen wij jullie aandacht voor het volgende. Zoals genoemd is kerst voor velen een tijd van genieten. Helaas is dat echter niet voor iedereen het geval. Zoals voor de Oekraiense vluchtelingen waaraan De Blankehoeve opvang biedt. Voor onder andere hen zijn bovengenoemde zaken momenteel niet vanzelfsprekend. Als je wilt kun je hen een hart onder de riem steken door iets voor hen mee te nemen. Dit mag van alles zijn van eten en drinken tot bruikbare zaken. Wij maken er dan kerstpakketten voor ze van. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Wat: Kerstwensen en Kerstgedachte
Wanneer: donderdag 21 december
Tijd: Inloop v.a. 9.30 uur. Interactieve sessie van 10.00 tot ca 10.15 uur
Waar: De Blankehoeve Noordlaren
Kosten: € 6,-

Aanmelden voor de bijeenkomst wordt gewaardeerd maar spontane bezoeken zijn ook van harte welkom

Comments are closed.