Let’s Date

April 2022, dat betekent: Hoog tijd om weer een zakelijk te speeddaten! Driemaal is scheepsrecht, het stond namelijk al eerder in de planning, maart 2020 en november 2021. (Driemaal raden wat er toen gebeurde c…..) .

“Ben jij een leuke ondernemende man/vrouw of en doe jij wat jij graag doet? Dan nodigen wij jou uit voor een inspirerende date!”

Op 21 april ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen en/of ideeën uit. En het leuke aan deze vorm van daten is: het is een open relatie, je mag ook met anderen zakelijk daten!

P.S. vind jij netwerken eng, maar wil je het wel proberen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te proberen. Het is erg laagdrempelig en je kunt geen fouten maken. Oftewel een mooie gelegenheid om je meer te ervaren in het netwerken.

Speeddate tips

Voor degenen die willen, enkele tips:

  • Blijf jezelf
  • Bedenk van te voren wat jij van een andere ondernemer zou willen weten.
  • Vervolgens bedenk jij antwoorden op diezelfde vragen. Want grote kans dat dat wat jij van een ander wilt weten, dat zij dat ook van jou willen weten.
  • Probeer niet alles te vertellen (dat kan niet qua tijd, maar onthoudt men ook niet). Vertel de kern van wat je doet, wie je bent.
  • Nogmaals blijf jezelf – zaken doen is namelijk meer dan goede producten/ diensten en prijs, het is ook een kwestie van elkaar gunnen, een klik hebben.
  • Wees oprecht geïnteresseerd in de ander.

Heb jij zin in wisselende (zakelijke) contacten? Wees welkom bij de Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst. De inloop is vanaf 9.30 uur, de officiële start om 10.00 uur.

Comments are closed.