Na first date komt second date

De deelnemers van Open Coffee Haren hebben donderdag 21 april aan zakelijk speeddaten gedaan en met succes. Diverse deelnemers plannen een vervolgafspraak. Oftewel na een first date komt een second date.

Is 4 minuten lang? Dat hangt af van wat je doet. Bijvoorbeeld is het niet aan te raden om 4 minuten je adem in te houden, een Tabata training (sport) duurt ook 4 minuten en doorgaans is men daarna erg moe. Maar 4 minuten om elkaar te leren kennen tijdens een speeddate waren zo voorbij. Gelukkig was de interactieve sessie ook de gelegenheid om verder met elkaar te praten en natuurlijk een vervolgafspraak te maken.

De bijeenkomst vond in prettige ambiance plaats in de zonnige serre van De Blankehoeve (het terras buiten bleek helaas nog net iets te koud). Voor de speeddatesessie begon waren er nog 2 deelnemers die Op de Zeepkist stonden (door corona moest nog wat ingehaald worden). Dit waren Arnold Bergsma van Webfactor en Ineke Sijtsma van Massagepraktijk een goed gevoel. (https://www.opencoffeeharen.nl/category/op-de-zeepkist/).

Open Coffee Haren bijeenkomsten zijn openbaar. Dat wil zeggen er is geen sprake van lidmaatschap en men hoeft zich niet op te geven (mag wel). Hierdoor kunnen elke maand andere mensen komen en is telkens een verrassing wie er zijn. In de praktijk blijkt het een prettige mix van mensen die regelmatig komen en nieuwe gezichten, waardoor goede gesprekken plaatsvinden van kennismaking tot een gesprek over opdrachten.

De volgende bijeenkomst is donderdagochtend 19 mei.

Comments are closed.