Niemand is te klein om impact te maken

Ken jij het verhaal achter Tony Chocolonely en het idee van Eerlijk Zaken Doen? Arjen Boekhold is donderdagochtend 17 maart te gast bij Open Coffee Haren hij vertelt hier meer over. Arjen is, zoals hij zichzelf noemt, een Game Changer. Zijn vraag is: “Als je over tien jaar terugkijkt, heeft jouw bedrijf dan een écht verschil gemaakt?”

Al meer dan 15 jaar ben ik Game Changer!

Verandering in handelsketens, in de regels van het spel of in strategie. Ik zorg dat mensen anders gaan denken, kansen zien, over grenzen heen kijken & praktische oplossingen creëren, ook als de problemen complex zijn.

Met superveel enthousiasme combineer ik strategische & sociale vaardigheden met mijn praktische ervaring & kennis. Ruim 7 jaar ervaring als ‘Ketenregisseur’ en ‘Cocoa Game Changer’ in het kernteam van Tony’s Chocolonely komt hierbij goed van pas!

Ben jij nieuwsgierig naar zijn verhaal en naar hoe ook jij impact kunt maken? Wees welkom bij de Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst. De inloop is vanaf 9.30 uur, de officiële start om 10.00 uur. De bijeenkomst is om 11.30 uur afgelopen, maar u bent van harte welkom om langer te blijven en de lunch bij De Blankehoeve te nuttigen.

Comments are closed.