Open Coffee Haren partner worden?

Wil jij partner worden van Open Coffee Haren? Dan is dit je kans. We zoeken een partner fotografie én partner social media.

Partner fotografie

Afgelopen jaren heeft Elise Pragt van PragtPlaatjes veel mooie foto’s gemaakt bij de diverse bijeenkomsten én veel leuke mensen ontmoet. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op.

Partner social media

Social media is belangrijk medium voor Open Coffee Haren. Vind jij dit leuk om te doen? Dan is dit de kans voor je en laat het ons weten.

Als partner van Open Coffee Haren zijn onze netwerkbijeenkomsten gratis toegankelijk voor jou. Daarnaast wordt je genoemd op onze website en uiteraard is er ook op social media aandacht voor jou en jouw bedrijf. Tevens heb je de mogelijkheid om jezelf te introduceren op een bijeenkomst. Oftewel behalve dat het erg leuk is om te doen is het ook een hele mooie manier om meer bekendheid te krijgen voor jou en jouw bedrijf via het netwerk van Open Coffee Haren.

Lijkt het je leuk om partner te worden van Open Coffee Haren? Neem contact op met Margreet Uildriks: bel 06-12779563, info@opencoffeeharen.nl.

Ben je benieuwd wie partners zijn? Kijk dan op:

Comments are closed.