Stappen zetten naar kennismaken

Tijdens de netwerkbijeenkomst van donderdag 16 november hebben deelnemers letterlijk stappen gezet naar het kennismaken met elkaar. Stappen naar de kant JA of NEE, dat was namelijk de opdracht tijdens de interactieve sessie van deze bijeenkomst.

Er werden een aantal – op het oog – eenvoudige vragen gesteld, waarbij men kon blijven staan wat NEE betekende of naar de overkant lopen wat JA betekende. Dit waren vragen als:

  • Dit is de eerste keer dat ik bij een netwerkbijeenkomst ben
  • Mijn/ onze kernklanten zijn consumenten
  • Mijn/ onze werkzaamheden is dienstverlening
  • Ik/ wij geven elk jaar relatiegeschenken aan onze klanten
  • Ik/ wij willen als bedrijf groter worden

Door de antwoorden krijg je een idee van elkaar, maar het belangrijkste is de uitleg die gevraagd werd waarom iemand ja of nee geantwoord heeft. Deze antwoorden geven meer inzicht in iemands werkzaamheden, zienswijze enzovoort en is daarmee een mooie basis voor goede gesprekken.

Dit bleek ook uit de reacties. Zoals gebruikelijk waren er ook nu nieuwe gezichten bij die aangaven een leuke ochtend te hebben gehad met goede gesprekken en graag een keer terugkomen. (Altijd leuk om te horen 🙂.)

De Op de Zeepkist pitch werd deze keer gedaan door José Cecilia van Mobiele Meubelstomerij. Haar verhaal kun je hier lezen. De volgende voor Op de Zeekpist rubriek is Annemieke van den Steen van DynaMiek. Hou deze website en onze social media in de gaten voor haar verhaal. Daarnaast staat intussen het verhaal van Cyril Krol van Yard IT ook online.

De volgende Open Coffee Haren bijeenkomst is donderdag 21 december (de donderdag voor de kerstvakantie).

PS wil je weten wie er allemaal waren? Meld je dan aan voor de besloten facebookpagina Open Coffee Haren community (besloten groep) https://www.facebook.com/groups/369918456894510.

Vacature organisatie Open Coffee Haren

De meesten van jullie kennen Margreet van DaaromM als een van de organisatoren van Open Coffee Haren. Zij doet dit al zo’n 9 jaar. Helaas heeft ze aangegeven volgend jaar te stoppen met haar organisatorisch rol voor Open Coffee Haren.

Ik vind het erg leuk om te doen en krijg er veel energie van, maar ik heb het te druk waardoor ik keuzes moet maken. Daarnaast denk ik dat het goed is dat er weer nieuwe energie in het team komt met frisse ideeën. Ik kan het een ieder aanbevelen die het leuk vindt om:

– Ondernemende mensen bij elkaar te brengen
– Ideeën te bedenken hoe je deze ondernemers tot gesprek brengt
– Graag wat meer (on- en offline) zichtbaarheid wenst
– Mensen te ontmoeten

Het is echt leuk om te doen, het geeft positieve energie. Ik heb veel leuke mensen leren kennen en er bedrijfsmatig én persoonlijk veel aangehad.

Margreet Uildriks

Foto impressie van de bijeenkomst

Comments are closed.