Studio Kraak – Luisella Kraak, Op de Zeepkist

Ik ontwikkel WordPress websites waar je klanten informatie gemakkelijk kunnen vinden. Ook kan ik  je website beveiligen, zo nodig verhuizen en je helpen bij andere digitale vragen zoals problemen met e-mail.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Toen ik eind 2006 begon met mijn bedrijf had ik al enige ervaring met freelancen naast een betaalde baan. Met de flexibiliteit die je als zzp’er hebt, kon ik het werken goed combineren met de activiteiten in ons jonge gezin dat net was uitgebreid met een tweeling.
Het is leuk om voor mijn eigen bedrijf te werken omdat het afwisselend werk is voor opdrachtgevers uit diverse vakgebieden in Nederland en soms zelfs uit het buitenland. Daarnaast vind ik het leuk om voor opdrachtgevers nieuwe dingen uit te zoeken.

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Ik kan helder uitleggen hoe websites en het internet werken en waar je op moet letten. Bij opdrachten ga ik goed na waaraan je als opdrachtgever behoefte hebt en zet de opties voor je op een rijtje. Vanuit mijn expertise op het gebied van usability zorg ik voor websites die logisch in elkaar zitten en prettig zijn in het gebruik.

Ondernemers verliezen nogal eens uit het oog hoe belangrijk het is om hun website veilig te houden, dus om de website regelmatig te laten updaten. Ik bied een relatief goedkoop pakket aan voor het technisch updaten van je website en, indien nodig, houd ik ook de inhoud voor je up-to-date.

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Ik bezoek de Open Coffee Haren om mijn netwerk uit te breiden en te ontdekken met welke vragen ondernemers zitten wat betreft internetzaken zoals websites.

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

De open en ongedwongen sfeer valt op zodat je gemakkelijk met mede-ondernemers een praatje kunt maken. Ook blijkt de maandelijkse activiteit een leuke manier om met elkaar in gesprek te komen. Hierbij gaat het niet alleen over zakelijk relevante maar ook over maatschappelijk relevante onderwerpen.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

De Open Coffee Haren heeft mij interessante gesprekken, contacten en inspiratie voor het invullen van mijn eigen ondernemerschap opgeleverd.

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Ik ben inmiddels bij een aantal bijeenkomsten  geweest en heb diverse inspirerende gesprekken gevoerd. Ondernemers uit diverse vakgebieden hebben mij geïnspireerd, zowel vakinhoudelijk als bedrijfsmatig.

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Als zelfstandig ondernemer raad ik je aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan. Dit verruimt je blik en maakt het gemakkelijk om nieuwe mensen te leren kennen voor het uitbreiden van je netwerk. Zeker sinds de corona-lockdowns weten we dat kennis maken met mensen een stuk gemakkelijker gaat in een offline setting dan online. Behalve inspiratie halen uit positieve, succesvolle ervaringen ben ik ook benieuwd naar minder succesvolle ervaringen die leerzaam kunnen zijn.

Aanverwante links:  

LinkedIn: Luisella Kraak
Website: Studio Kraak

Comments are closed.