Travelcounsellor- Lianne Jonker, Op de Zeepkist

Het is mijn doel om de klant volledig te ontzorgen zowel voor, tijdens en na het boeken van een reis. Het is daarbij mijn missie om bij te dragen aan het creëren van onbetaalbare herinneringen.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Reizen is mijn passie, altijd al geweest. Ik hou van het ontdekken van nieuwe landen en culturen en ik ben ervan overtuigd dat reizen letterlijk en figuurlijk je horizon als mens verbreed. Daarnaast vind ik het werken met mensen erg leuk en vind ik het prettig om anderen te ontzorgen en te enthousiasmeren. Dit alles vind ik terug in deze baan. Met name het persoonlijke contact maakt deze baan ontzettend mooi.

Wat is je/ jullie x-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Iedereen kan een reis boeken. Sla je laptop open en het aanbod is enorm! Maar juist dat is wat men over het algemeen ook erg onprettig vindt. Het aanbod is zo groot, dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast zijn reisorganisaties vaak ook groot en onpersoonlijk, waardoor het maar weer afwachten is of je op tijd antwoorden krijgt op al je vragen. Met name wanneer dingen anders gaan dan gepland. Mijn x factor is de persoonlijke aandacht voor de klant. Ik regel de reis van A t/m Z en blijf betrokken bij de klant. Er is maar een aanspreekpunt en dat ben ik! Door mijn grote reiservaring, enthousiasme en sociale instelling weet ik mijn klanten aan mij te binden en hun te bieden waar ze naar op zoek zijn.

Voor welk product/ dienst wil jij nu in de aandacht brengen?

De voorjaar, mei en zomervakanties van 2023 staan nu weer in de volle aandacht.  Door nu te boeken bespaart men hoge kosten en is de beschikbaarheid nog hoog.

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Ik vind het prettig dat ik bij Open Coffee Haren op een laagdrempelige wijze kan netwerken met andere mensen die gepassioneerd zijn over hun werk.

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Dat netwerken minder spannend is dan men in eerste instantie denkt.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Interesse in mijn vak en meerdere aanvragen

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik bij een netwerk ontmoet

Meerdere personen! Ik vind vrijwel iedereen die ik ontmoet inspirerend op zijn of haar manier. Als mensen vol enthousiasme vertellen over hun passie, vind ik die persoon al inspirerend.

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Zeker. Op deze manier kun je mensen leren kennen en enthousiasmeren voor hetgeen waar jij een passie voor hebt. Soms is het niet direct de persoon die een klant van je wordt, maar vaak kent iedereen wel weer iemand in zijn of haar netwerk die dan misschien wel interesse heeft. Door contacten met andere ondernemers aan te gaan, help je elkaar. Dat voelt fijn!

Aanverwante links:  

Instagram: https://www.instagram.com/liannejonker_travelcounsellor
Facebook: https://www.facebook.com/Lianne.Jonker.Travelcounsellor
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lianne-jonker-662577227/
Website: https://www.travelcounsellors.nl/lianne.jonker/

Comments are closed.