ZieZo zichtbaar nieuwe partner social media

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe partner social media Astrid Krol van ZieZo Zichtbaar of beter gezegd: ze stelt zichzelf voor:

Verbinding, gelijkwaardigheid en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden voor mij. Netwerken is daarom iets wat ik als enorm waardevol zie als mens en natuurlijk voor mijn onderneming. Ik help met mijn bedrijf de 40 plus vrouwelijke onderneemster met online zichtbaar worden d.m.v. de juiste content. Ik help met doelbepaling, strategie, bedenken en creëren van content. Ik ben de content vriendin die iedere drukbezette 40 plus onderneemster wil hebben. Ik heb een grote voorkeur voor het maken van video content en ben ervan overtuigd dat hier de toekomst ligt. Daarom heb ik mijzelf gespecialiseerd in Youtube. 

Contentmarketing is queen. Ik geloof dat als je weet wie je klant is en voor jezelf en de waarde die je levert met je bedrijf gaat staan, jij geen bakken vol advertentiegeld hoeft te stoppen in je online zichtbaarheid.Het is een kwestie van weten wat je moet posten voor wie en het ook de tijd te gunnen. Blijf consistent met je content en je boodschap en lever waarde. De rest gaat vanzelf😉 Online zichtbaar worden kost tijd. Het is een reis waarin je jezelf gaat ontwikkelen, skills gaat aanleren en veel nieuwe online tools gaat ontdekken.
Ik vind het superleuk om de content vriendin van open Coffee te zijn en ontmoet je graag!

Creatieve groet Astrid

Donderdag 20 april ben je van harte welkom bij de Open Coffee Haren wanneer Astrid zichzelf verder voorstelt en natuurlijk ook de gelegenheid is om een laagdrempelige manier te netwerken.

Ben je benieuwd naar Astrid haar verhaal en/of wil andere ondernemende mensen ontmoeten op een laagdrempelige manier? Reserveer dan donderdagochtend 20 april in je agenda voor een bezoek aan deze netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren.

Wat: Ziezo Zichtbaar en Open Coffee Haren
Wanneer: donderdag 20 april
Tijd: inloop v.a. 9.30 uur. Interactieve sessie van 10.00 tot ca 10.15 uur
Waar: De Blankehoeve Noordlaren
Kosten: € 5,-

Aanmelden voor de bijeenkomst wordt gewaardeerd maar spontane bezoeken zijn ook van harte welkom

Op onze partners pagina ziet u wie nog meer onze partners zijn.

Comments are closed.